Letselschade

Als slachtoffer of als nabestaande wilt u uiteraard schadeloos gesteld worden voor alle schade als gevolg van het (onrechtmatig) handelen van de ander lijdt. U kunt hierbij onder andere denken aan vergoeding van uw kapotte kleding en/of vervoersmiddel, maar uiteraard ook aan vergoeding van de schade als gevolg van uw letsel of het overlijden van uw dierbare(n). De afwikkeling van een (letsel)schadezaak is vaak een langdurig en ingewikkeld getouwtrek en bovendien emotioneel zeer belastend. Het is daarom raadzaam om u bij de afwikkeling van uw (letsel)schade zaak door Mr. Incasso te laten bijstaan. Mr. Incasso heeft ruime ervaring met de afhandeling van (letsel)schade en overlijdensschade.

De afwikkeling van uw (letsel)schadezaak of overlijdensschadezaak kost u als particulier in beginsel niets. In de Nederlandse wet is vastgelegd dat de kosten van Mr. Incasso direct bij de verzekeraar van de wederpartij in rekening kunnen worden gebracht.

Voor meer informatie over (de afwikkeling van uw) letselschade of overlijdensschade verwijzen wij u graag naar de pagina ‘Letselschade particulier'. Bent u nieuwsgierig naar wat Mr. Incasso voor u zou kunnen betekenen bij de afwikkeling van uw letselschade of overlijdensschade? Geef dan direct uw contactgegevens door aan Mr. Incasso via 070-2132988 of via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummmer *

Onderwerp *

Voeg een bestand toe

Uw bericht *